sâmbătă, 14 mai 2011

Cel mai usor telefon din lume



Telefonul Modu poate fi achizitionat la preturi incepand de la 59 de euro (TVA inclus), numai cu abonamentul Vodafone Complet 1500, incheiat pe 2 ani. Pretul lui initial este de 129 de euro (TVA inclus).
Modu aduce un concept nou pe piata telecom, pe langa functiile unui telefon mobil, el poate fi folosit si ca music player, avand o memorie interna de 2GB.
Modu poate fi utilizat si ca aparat foto, pedometru, dispozitiv de masurat caloriile consumate, vitezometru.
De asemenea, poate deveni un video player cu ajutorul unei rame foto,  care este vanduta separat (94 de euro). Prin intermediul ramei foto, poti viziona fotografii sau clipuri in format DivX.
Rama Foto este disponibila in doua culori: rosu si grafit, are un display de 8 inch si taste de control.
Photo frame-ul poate rula fotografiile preinstalate, pe care le citeste de pe un stick USB sau chiar direct din telefon, avand si functia de incarcare continua a terminalului. El dispune de telecomanda si de o memorie interna proprie de 512 MB.

Modu pe langa faptul este un telefon inteligent si multifunctional, are si mai multe “hainute”, numite “jacket-uri”.
In Romania sunt disponibile cateva dintre ele, cum ar fi:
- Modu Xpress Jacket este un accesoriu care adauga o tastatura completa alfanumerica telefonului. Jacheta este oferita gratuit, promotional, primilor 1000 de clienti.
- Modu Night Jacket este dotat cu o camera de 3,2 Mp si flash incorporat. Jacket-ul dispune si de o serie de led-uri, care il fac vizibil in momentele in care nu-l auzi cand suna.
- Modu Mini Jacket este disponibil in trei variante de culoare, si este dotat cu tastatura alfanumerica.
- Modu Sport Jacket este echipat cu o banda elastica pentru atasarea de brat. Incorporeaza functii care masoara caloriile arse, distatţa parcursa si viteza medie, precum si un “numarator de pasi” (pedometru).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu